Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knut-Evert Limerick



Knut-Evert från Askersund
i sängen ylade han som en hund
under hans kärleksstund
med halsrem och koppel
han ylade han var en toffel




Fri vers av DanSan
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-06-26 19:47



Bookmark and Share


    Cronopio
En limerick (ett M): Vers där rad 1, 2 och 5 samt 3 och 4 rimmar med varandra. Bortsett från det rimmar inte koppel med toffel. Slutet är ett antiklimax på en rätt tråkig dikt, där varken innehåll eller "melodi" stämmer. Du verkar vara bättre i friformspoesi.
2006-06-27

    Allan_i_Dalen
oooh aaaauuuu ooooouuuuh
2006-06-26

  Åsa Gustavsson VIP
Man undrar såklart över hur mycket toffel han är när solen skiner...
Tjusig limerick.
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan