Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkliga är det verkligt?


Jag ser

Ja

 jag ser 

i natten

stjärnor

i dagen

sol

blomma

väcks

väx?

här och nu

ser ut ser in

ser här ser nu

ser in?

inser?

jag känner?

jag är?

hennes händer

är mina?

hennes själ

är min?

jag är hon 

hon är jag ?

så 

jag undrar stilla

ibland

vem är jag?

vad är jag

hur är jag?

jag?

du?

vem är jag?

i verkligheten?

i värkligheten?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-07-02 21:29



Bookmark and Share


  marie ohlson
Fint filosofiskt och tankeväckande formulerat. Exakt det jag undrar över oxå..
2019-08-11

  Lars Hedlin
Energin!
2019-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att fundera på det egna jaget!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP