Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elsa Limerick



Elsa från Frälsis i Flen

gillade att visa sina ben

Dansade hetsigt på bordet

så gubbarna tappade ordet

Sen träffade hon pastor Sten (även han gillade Elsas ben)!




Fri vers av DanSan
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-06-27 15:19



Bookmark and Share


  Josi
Härlig limerick! Den första jag läst av dig. Bra!
2006-06-28

  Rune Thorsell
Hej Dan!

Dråpligt! Crazy! Härligt! Ja, jag tror att Frälsis skulle vinna mycket på att deras kvinnliga medlemmar mer frikostigt visade upp Guds sköna skapelser.

Lev väl! Rune.
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan