Med kärlek och förundran!!!
MVH Dan
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med kärlek och förundran!!!
MVH Dan



Till Mäster Rune



Rune den busen
levde loppan
i poet husen

Limerickar och noveller
Samantha naken och grann
med Bigfoot försvann

Julen och Lucia har Rune förstått
trippande nissar stampar så gott
Tipp tapp tipp tapp livet blir blott

En förundrans skrattsalva
när Rune låter ridå gå upp
varenda gång en skrattets kupp

Äldst är bäst han visar var gång
när han berättar om fiskar och äkta stånd
vår egen RuneSan en äkta James Bond!!!




Fri vers av DanSan
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-28 14:50



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Dan!

Ja, nu är jag helt stum, men ryggmusklerna fungerar så jag bugar tills det knakar. Armmusklerna fungerar också så jag applåderar tills handflatorna ömmar. En sån här hedersbevisning hade jag väl aldrig vågat drömma om. Du skall ha lika många tack som det finns stjärnor i Vintergatan.

Varmt tack käre bror! Varmt tack! Tack även alla ni som instämde med Dan!

Må ni alla leva gott! Och länge!

Kramar till alla! Vännen Rune.
2006-06-29

    Bodil Sandberg
Härute på poeter finns ingen man som denne Rune-man....Rune-san kanske..hehe
2006-06-28

    NoMi F
japp, instämmer
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan