Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om Reklam vore ärligt


Spelreklam

Förlora Snabbare!
Slösa snabbare!
Må sämre!
Du tror väl inte att du ska vinna på fullt allvar?
Även om du vinner så får du inte ut vinsten ändå
vi ser till att behålla pengarna med omsättningskrav
Vi snackar om ansvar men det enda vi vill ha är dina pengar
Någon annan får fixa hur du mår
Vi säljer även medicin mot ont i huvud och mage
När vi säger spela ansvarsfullt,
Då menar vi att du har ett ansvar att ge oss alla dina tillgångar....

Vi erbjuder dig snabba sätt att förstöra din framtid
Vill du förlora familj och jobb, spela hos oss!




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 22:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Exakt! Det är ju precis vad spelbolagen gör, lurar folk att spela för mer än de har råd med!
Det finns folk som tar snabblån för att kunna spela mera. Drömmen om de stora pengarna är inget annat än en dröm.
2019-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle förbjuda allt sådant om jag hade makten.
Samt även alkohol, pornografi, tobak, prostitution och sexklubbar.
Saudierna har mer än en poäng där.
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP