Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målning; Solstrale…


HAVET OCH SVAMPEN

 

på stranden var det tyst

vinden hade mojnat nu

havet låg spegelblankt...

 

regndroppar föll i mossan

sand gjöt gropar av droppar

mossan gömde en svamp...

 

den höll sig undan havet

den vågade sig inte fram

spegelblankt hav krusade

 

svampen närmade sig havet

gick för att spegla sin kropp

det är frestande om man är sopp

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-18 16:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt! :) Gillas mycket!!
2019-10-27

  KattenKin VIP
Söt och charmig fabeldikt med svamptramp fram till strandkant och med ett konstverk som hypnotiserar mig överst. Bravo!
2019-10-21

  Bodingen VIP
Kul och underfundig text!
2019-10-20

  M.Eta
Mysig text och fin målning!
2019-10-19

  DavidM VIP
Underhållande text med en väldigt lekfull och atmosfärisk målning i sköna färger.
2019-10-18

    Lena Staaf VIP
Besjälad sopp-natur. Rolig dikt!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP