Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale


JORD-FEST

 

av multnande växter delar

ur sommarens skafferi

för daggmaskar och

mikroorganismer det bli

en riktig jordfest

snöglopp dök opp

och bjöd på dopp




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-30 21:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det går till
när livet slår till
bara att hoppas
att det som Du
länge till, vill...
Tack!
2019-11-04

  Bodingen VIP
Kompostering är guld!
2019-11-01

  M.Eta
Naturen sköter mycket på egen hand.
2019-11-01

  överlevaren VIP
Livets kretslopp!
2019-10-31

  AiA Maria den fria
Fint om att alla behövs o att allt hänger samman

Tack!
2019-10-31

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt om det viktiga arbete som utförs i markens förna. Snögloppet blir nästan magiskt i din dikt.
2019-10-31

  ULJO
Viktiga komponenter i mångfalden. De små orgsmismerna.
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP