Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min vän Carmen är något less på det sjuka i samhället....


Vårt Skamhälle

Välkomen till arbetarförnedringen
Det är viktigare för oss att ha statistik och folk att skyffla
Jobb!!???
Vad fan tror du ? Förväntar du dig ett Jobb???
Vi ser till att slita ut dig lika bra som vilket företag som helst.
Vi skickar dig på ändlösa kurser
skiftar dig mellan handläggare som man byter stol i hela havet stormar...

Vi gör gärna reklam om hur bra vi är ..men som all reklam så
tro inte att det hjälper dig....

Välkommen till SocialOtjänsten
Vill du ha hjälp???
hhhhaaaaahahahahahaaaaaaa
fråga nån rik släkting ???
har du nån kredit eller äger något?? sälj...
du måste vara utblottad o stå med mössan i hand...
sen får vi se om vi orkar o ch hinner med dig...
vi har våra viktiga sammanträden och möten...
om vi nu kommer ihåg dig

Vad..vill din familj ha hjälp???
hehehehe... skulle inte tro det va??
jo vi kan ju ta ditt barn och betala nåt fosterhem en fet summa istället för att hjälpa dig.. det funkar jättebra enligt vår handbok från 1920 ...
Har du jobbat och betalat skatt??
Tuff skit o hårda papper... du förväntar väl inte på allvar att få något tillbaka???
ska du ha nån hjälp vill vi först att du ska vara så utredd och förnedrad att du inte vågar säga flaska... vi älskar våra lagar och paragrafer... du är bara i vägen för vår perfekta statistik...

LSS???
ja för oss står det för LäggStenpåbördanSystem
folkvett och mänsklig empati har vi rensat ut sen länge
det är den heliga modellen om att vinst och privata intressen går före behov

Hur skulle det se ut om folk faktiskt fick hjälp....
?????
En kan ju undra....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-10 22:02



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Bra kritik av det osolidariska tjänstemannasamhället.
2022-03-18

  Öknens Ros VIP
Svidande kritik mot ett samhälle som raserats bit för bit.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP