Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post Nords senaste 1

Senaste Nytt från PostMord..
Ehhh Post Nord ...
Efter nogranna konsultationer
med experter...
ja alltså vi satt o rökte på och vet ju bäst...
Vi kom fram till att Jultomten har ett populärt koncept
så med det som utgångsläge
bestämde vi oss för att vi kommer dela ut din post och dina paket
en gång om året
och för att du ska bli extra glad blir utdelningsdatumet en överaskning...
skulle du inte vara hemma så ja...
du får en avi...
nästa gång...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-11-13 20:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Eländet fortsätter.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP