Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte ens domslut och länsrätt hjälper när rättshaveristen kör sitt race kidnappningen


Vårdnadstvisten

Du tror du har vunnit slaget
när din sula trampade ner och krossade
tills hon smulades ner i gruset

trofén:
sonen och därtill
farmors välsignelse...



Men det är nu som segern vevas in
sakta och tålmodigt
som en flugfiskares största byte

tålmodigt
modigt

och det kommer att visa sig till sist

att banden - linan

håller

Den vinner som håller
ut.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-07-01 21:31



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Vilken stark text!
2006-07-07

  skaparen
sorgligt, snyggt och ärligt.
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP