Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diarieförda




hon letar bland åren
sorterar klipp ur arkivet
i sitt osorterade hjärta

diarieförda ärenden
på plats

arkiverade efter provinience
men i de utgallarade breven

vilar hennes hemligheter än




Fri vers av kath
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-07-02 08:47



Bookmark and Share


  Anders P VIP
vissa saker mår bäst av att aldrig bli diarieförda, endast gömda och bevarade i minnet. Du har hittat en viktig aspekt här.
2006-07-02

  DanSan
***************************

Bra knåpat Kath!!! Lite mystik

och vad var det som hänt henne!

Får betraktaren att tänka efter!

MVH Dan


***************************
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath