Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


livsnjutarkonster

 

ta några stänk av havssalt

två skedar fint kakaopulver

hundra nymogna solvarma hallon

 

låt smaklökarna möta kompositionen

sinnena ljublar frustar njutsmackande

sänder lyckoruset in i kropp och knopp

 

inta detta intill en lägereld på starnden

då kvällningen rodnar är molnen vackrast

läs den ljuvaste poesi du känner till detta

 

minns att den viktigaste ingrediensen är DU




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-26 19:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Din dikt ger en härlig känsla av sötma, vila och lugn.
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP