Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation

Du

jag viskar till dig 

kan du höra mig  nu?

känna mig nu?

jag läser dina ord 

dina tankar som berör mig

hur du formar dem

så vackert och bara till mig 

för jag känner dig här 

i mina tankar som glöder

som formar mitt hjärtas slag

jag dras till det som är du

och jag kan känna dig här

i mina händer

i min kropp och själ 

i varje molekyl av det som är jag 

är också du

du förevigt du

du vibrerar nu

in i mitt hjärta

in i min själ

så som bara du kan 

jag älskar dig här

i mitt hjärta

och mina celler vibrerar starkt

som bin i kupan om våren 

så låter jag nu inuti

du är den jag älskar 

jag kan känna dig här

här  där

där du är är också jag?

fast jag är här

långt borta

men ändå nära

nära dig 

känner du mig nu?

vi är alltid nära

och det finns ingen tid?

älskade

det finns bara liv 

i en evighet i universum

och tillsammans älskade

är vi?

vi är

 

gravitation

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-19 15:22



Bookmark and Share


  TT
Riktigt bra och vackert diktat!
2020-01-28

  Lars Hedlin
Riktigt bra och fint!
2020-01-25

  Anya VIP
Mycket vackert med stor kärlek. Läser texten ur två perspektiv, både som kärlek mellan två människor och som något religiöst.
2020-01-22

    Birgersdotter VIP
Fin känsla
2020-01-21

  Seasons VIP
Vackert! Utstrålar massa kärlek och enighet, enkelt och träffsäkert!
2020-01-21

  M.A.J.R
Vackert skrivet som det ska vara känner jag. Perfekt känsla i texten!
2020-01-20

    ej medlem längre
Bomull och balsam för själen i vibrerande åtrå, tumme upp :)
2020-01-19

  M:tin
Tycker om!
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP