Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nära vän har förlorat en nära anhörig och jag vet hur tomt det känns


Tankar till en vän 1

Min vän du är sorgsen
Jag kan inte ta ifrån dig sorgen
Jag kan inte ta ifrån dig saknaden
Jag kan inte ta ifrån dig längtan

Jag kan bara finnas för dig
Stötta dig
Lyssna
Finnas
Du är inte ensam
inte så länge jag finns

delar din sorg
din längtan
känner din saknad

När man förlorar någon nära och kär
tar det tid
vi bär er med oss
ibland är det våra egna
ibland nära vänners

Ingen vet hur länge det gör ont
hur många tårar det kommer att behövas
men jag säger bara att låt det komma
jag finns här
och i din sorg så lever du ändå vidare med dina vänner vid din sida




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-07 01:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att finnas till när någon drabbas av sorg.
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP