Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvingas redigera in nytt namn :/


mina vänner som Cancern stal

Anneli min vän

Mirjam min vän

Maria min vän

Diahne min vän

mina många vänner

ni var mig nära som en familj

Ni gav så mycket kärlek och stöd

när mitt liv var som mörkast gav ni mig kraft

när mitt liv var som jävligast såg ni till att hålla mig ovanför ytan

ni är nu borta fysiskt efter att den fega Cancern slog klorna i er

Vi brukade ringa och prata av oss och sedan skratta tillsammans åt alla eländen

samtidigt glädjas åt de fina sakerna och stunderna

ni kommer alltid leva i mitt hjärta

Ännu en vän som fått ge efter för den fega cancern

men som aldrig slutade hjälpa och älska livet och sina vänner

så länge jag lever ska jag kämpa för och åt er

för er kärlek ska få leva i mig och mina handlingar

<3 Nikolai




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-07 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP