Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbön i saknaden

en hunger som ej går att stilla
en törst som förblir lika svår
de river och sliter så illa
imorgon idag och igår

Gud lär mig leva med detta
låt mitt livsmod få växa igen
låt mig njuta av sommar och hetta
låt mig skapa ett liv med min vän

lär mig tacka och ge och få vila
lär mig se, ta emot, minnas allt
lär mig skynda utan att ila
lär mig värme när livet känns kallt




Fri vers av Cinemiracle
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-07-05 12:47



Bookmark and Share


  Jojo
Tycker så mycket om dina ord. För just så är det väl att man måste sätta sin förtröstan till att det ska bli bra... och med Hans hjälp brukar det gå en liten aning bättre även om Han stundtals känns långt borta. En vacker bön har du skrivit som jag tar till mig. Gillar såväl innehållet som rytmen.
2006-07-27

  kath
en mycket vacker bön, till en gud som ser och hjälper,

jag läser i min egen tro bönen till livet och tycker mycket om den ... tack
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle