Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finaste

det finaste på länge
att Venedigs vatten klarnat
och att delfinerna är tillbaks

jag gläder mig åt det
även om jag aldrig mer
får se Venedig

jag gläder mig åt himmelen
att folk som inte sett dess glans
får se den utan tjocka gråa moln




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-23 10:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA samma här!
2020-03-29

  lila fjäderblomman VIP
ja efter den här pandemin- MÅSTE världen ta hand om Moder jord- på riktigt!
2020-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Detta, som du skriver om, är ett mirakel
att glädjas åt!
2020-03-23

    Lena Söderkvist VIP
Så är det. Inget ont som inte har något gott med sig.
2020-03-23

    AA VIP
Fint skrivet. Vi måste dra lärdomar.
2020-03-23

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Måtte vi dra lärdom.
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text är som en väckarklocka
må den ringa tydligt och klart
tills alla tänker på miljön
och ser det som är uppenbart
2020-03-23

  ULJO
Ja vi som varit där och sett det smutsiga vattnet. Fantastiskt vilken vändning.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP