Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale… 1997


VAD VI ALLA BEHÖVER I DAG

 

gråt och sorg och smärta

de har sina uttryck i livet

 

bekräfta den som har känslan

låt famnen och orden ge lisa

 

en gång faller det på dig i dagen

smärta, sorg och gråt som vill ut

 

förtryck aldrig några känslor du har

de samlas då och bildar undertryck

 

när allt knutits ihop till hårdhet i dig

kommer det tillsist bara att explodera

 

låt därför sorg nås av glädjen i att existera

för trots smärta och gråt finns i detta hopp

 

att få känna känslor är en gåva att förvalta

för utan dessa vore vi ihåliga likt ekotempel

 

ekotempel eka tillbaka men svara oss aldrig

respons och stöd är vad vi alla behöver i dag

 

ta ditt inre barn i handen och möt dig själv

se dig vara en människa stödd utav andra

och till stöd för dina medmänniskor i dag

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-20 14:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, vacker, sant och en galant formulering.
2020-04-20

  Poeten Salvador VIP
Undertryck var ett fint uttryck
2020-04-20

  danne //
Å vilken fin bild, glömde säga det.
;)
2020-04-20

  danne //
Bra beskrivning av de andra sidor vi prompt håller instängda .. lr må hända vi döljer dem .. och plockar fram dem mer privat för vår egna föreställning på den stora scen..

Gillar det här.. kan känna ett samröre som känns svårt många gånger att förmedla med andra..
Mvh /Danne
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP