Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... "Solitär medial reinkarnation"


ALLT VI GER BLIR VAD ANDRA SER

 

vad vi ger

blir vad

andra ser

 

även allt vi ger

som ingen ser

allt som finns 

som ingen minns

 

allt som alla glömmer

eller som vi bara gömmer

när vi utsidan dömer

då ingen mer drömmer

 

allt vi har

som andra tar

allt som vinns

helt utan spinns

 

vi som förstört allt

och tusenfalt strött salt

bli den som väcker

när andra täcker

 

vissa njuter då andra lider

avlsuta vad vi måste ...

fast det stundom svider

alla berörs i dessa tider

 

corona formar kring oss en krona

kan dras till manipulativa som clona

dessa svarta krafter ut sig breder

då måste vi stå beredda här...

 

de som på makten rider

och mot framtiden skrider

som på andra kan trampa

belys deras dåd sätt under lampa

 

läs de rader 

som gör dig glader

se till att ej få spader

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-29 12:58



Bookmark and Share


  Helena Leijd
en uppmuntrande text i dessa tider
2020-05-08

  danne //
Tredje sista raden säger rätt mycket om oss !
2020-04-30

    Max Poisé
Behagligare att ge än att taga...
2020-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med en väl vald rubrik!
2020-04-29

    Lena Staaf VIP
Bättre att dela med sig av det goda än att trampa på andra!
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP