Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mandala: Solstrale ... Se min nya utställning här på poeter.se Mandalainspiration


NÄR KÄRLEKEN ÄR EN UNDULAT

 

när kärleken är flyktig

och den bara flyger förbi

eller sjunger på sista versen

likt en gammal trött undulat

 

när kärleken är färgsprakande 

och den fastnar helt permanent

den sjunger så juvligt vackert

likt en kärlekskrank undulat... 

 

när fläckar prickar och ränderna

aldrig går ur och man undrar... Hur?

och undulaten sjunger skevt och falskt

då överväger du att fly likt en undulat

 

infinner sig längtan att närma sig en undulatflock

för att följa med till varmare breddgrader... ?

då är det dags att ta penna och papper

för att börja skriva dina livs memoarer i färg

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-19 10:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande undulatdikt! I fortsättningen kommer jag att titta på undulater på ett nytt sätt.
2020-05-19

  ULJO
Vilken härlig metafor "kärleken som en kärlekskrank undulat.

2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP