Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SILVRET I DIN MUN

 

bländad av föränderlighetens magi

smakar jag på dina utmanande läppar

skönjer glansen den glatta strukturen

silvret i din mun på din piercade tunga

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-19 19:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stram dikt med passionerat budskap.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP