Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glad sommar till fröknar och fräknar! Nu sjunger sommarens humlor och bin i kör. Lätta på kläderna släng dig ned i gräset eller gå barfota. Nu kommer vi alla in i sommarrusets fröjd igen!


SOMMAR

 

den varma brisen

de ljumma kvällarna

känslan att vara kvar ute

att finnas till utan tyngd

 

om än bara för en dag

buketterna plockas in 

dofternas magiska trolleri

själens glädje som väcks

 

på en stilla promenad få gå

känna vinden smeka håret

höra sångerna från studenter

barn som skrattar i lekparken

 

barnvagnen där den lilla snusar

vetskapen om gamlingarnas visdom

på bänken vi alla möts för ett samtal

intill syrenens underbara doft och skönhet

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Solstrale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-06-02 10:51



Bookmark and Share


    Max Poisé
När sommaren väl kommer, dyker de finaste av minnen upp, likt texter!
2020-06-02

  bibbi ahrnstedt
Tack härligt vackert och precis som vi vill ha det på sommaren
2020-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att hitta guldkorn i vardagsgruset!
2020-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ta till den kuren
kom ut ur buren
på ute-turen
bli ett med
naturen!
********
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP