Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osynlig för dig handlar om alla gånger man ställer upp i hoppet om att synas för den man är... men bara får bitar plockade som ur en buffe...


Osynlig för dig

Du ser mig inte
Inte som jag skulle önska
Du ser mig som du vill ha mig
När det passar dig
Inte som jag önskar
Inte som jag drömmer

Jag är osynlig för dig
när du ska ha kul
när du blir kär
då ser du bara någon annan

Jag finns ju alltid där
beredd att sopa ihop skärvorna
efter ännu ett äventyr
att åter bekräfta dig
när du känner dig tom

Jag är osynlig
för hjärtat som kanske aldrig vill slå för mig
men som jag vill ömt vårda
om så för en endaste dag

Men jag är Osynlig för dig
tills du kanske slipper se mig alls
vem ska du då luta dig mot
vem ska trösta
inte vet jag
men kanske du har någon annan osynlig på lager

jag vill bli sedd som den jag är
för den jag är
inte bara som den där bra att ha
när det passar dig

Jag vill att du ser mig
som jag ser dig

ser du vad jag menar?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-26 16:53



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känner igen den känslan, den finns där i så många situationer och ofta orsaken till livet ibland hakar upp sig.
2020-06-28

  Öknens Ros VIP
Obesvarade känslor känns alltid jobbiga.
2020-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här
ex
jag vill bli sedd som den jag är
för den jag är
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP