Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tan tan tan tam

Ivrig igelkott spatserar in på min altan
och nosar runt
men rusar bort, när jag går ut
tittut -

Nyss friterade jag potatis och salviablad
och åt med senapsskinka
liten tallrik med chokladtårtbit
och kaffe med Bailey-likör

Ett par måsar flyger över hustaken
med långa segelvingar
Några molngubbar har fått kvällssol
i orange

Tan tan tan tam
Tan tan tan tam
Tan tan tan tam
Tan tan tan tam

Min man spelar på pianot
men jag hoppar upp
och springer till dörren
för att öppna

min man skrattar;
Nu knackar kvällen på!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-21 22:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du och din underbara förmåga att skapa fest av vardag! Fint att ta med djuren också, det är många som missar det.
2020-07-30

    Lena Staaf VIP
Harmoni och livskänsla, så fint beskrivet!
2020-07-22

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag så vitt jag förstår!
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP