Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att göra eller inte göra

jag gör det jag har lust med
så länge jag har lust

jag gör inget från grunden
jag fuskar som hantverkare

ofta handfallen
framför mina blivande verk
vill jag ändå inte ha recept
eller beskrivning
på hur man bör göra

jag vill misslyckas
och börja om
så länge det behövs

-

det räcker
med en stund

kravlös
lekfullhet

att jag tillåter mig fantisera
smittar av sig på tingen

de kan förvandla sig
så lekfullt
och förvåna mig
med en fräck blandning
av fulhet
och ren skönhet









Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-04 23:52



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En kreativ kvinna med lust och fägring Mstor!
Vad vore det kultura arv vara utom /Dig???
Tom??
2020-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
En uppmuntrande och härlig text om att vara kreativ och skapa efter eget huvud!
2020-08-05

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text om kreativitet och fritt skapande!
2020-08-05

  Anya VIP
Härligt om konsten att kunna misslyckats. Svårt men diktarjaget klarar det.
2020-08-05

    Lena Staaf VIP
När kreativiteten blommar kan det oväntade ske! En öppen inställning till världen. (Även om manualerna ibland kan hjälpa oss över besvärliga trösklar).
2020-08-05

  Rise Little One
En strålande guidning i det kreativa landet.
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP