Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I moll och mull

Det var länge sedan vi var små
men i hjärtat av varje kamp
finns skratt av oss som barn kvar

jag säger inte det var bättre då
sol och regn som nu
okunskap om mycket

hur tar man sig genom
förväntan och besvikelse
sjukdom och längtan?

En oändligt massa år har förflutit
en massa ord har vandrat
i stormars kör och genom vågors svall

vi bär en längtan efter kärlek
en uppfylld kärlek jublar
och vissnar strax därpå

som rosorna fäller blad
som vinden viskar i moll
faller vi i mullen ned






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-16 21:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vacker, känslig tillbakablick om åren som gått från barndom till den tid som blir vår sista.
2020-09-17

  ULJO
Fint tema. Viktigt att kunna tänka tillbaka. Värdefullt.
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP