Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokmärkt

 

det vilda som nu levde i henne
grep tag i alla skrymslen
tvingas fram på knä
fästes en efter en
med fjärilsnålar 
mot den flagnande 
ladugårdsväggen
där solljuset brann som starkast

 

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-09-28 10:21



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Tycker väldigt mycket om den. Episk.
2020-10-07

    ej medlem längre
Vilken fantastisk gestaltning. Så levande är paradoxen mellan underkastelse och att bli lyft i ljuset.
2020-10-03

  Kajan VIP
En närmast obehagligt stark bild av förtryck, men bra.
2020-10-02

  Minkki VIP
intressant övergång från imperfektum till presens
2020-10-01

    Drömfabriken
Mycket starka bilder. Särskilt effektiva är det specifika i "flagnande" och "brann". "Flagnande" gör att man verkligen ser den där ladugårdsväggen.
2020-09-28

  alicja lappalainen VIP
en bild av underkastelse
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP