Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuschteckning: Solstrale…


ANSIKTE MOT ANSIKTE

 

vi står mot varandra vid en punkt i livet

vi ställs emot någon annans verklighet...

plötsligt fångas man av spegelbilden att

det kunde lika väl ha varit jag i den sitsen

men här och nu når insikten om ansvaret

att vara den som sträcker ut en hjälpande hand

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-01 16:33



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fantastiskt bild och sin viktiga text i att förmå sig att ge av sin omtänksam och kärlek . Det som är en del av livet .
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Vår värld och tillvaro är så självcentrerad. Man vänder bort ansiktet och tittar åt andra hållet.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP