Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en saga. Men det är inget jag drömt. © Erik Brickman 2006


Mörkandet

Jag såg dina ögons speglar

som kristalliserade mig

gav mig rätt att framträda

på denna scen, liv.

 

Bekräftelsens bakgrundsvägg

kvicksilverflytandet

till allt jag är.

 

Med varje vridning

av dina ords irisar

formades, bebyggdes stunden.

 

Tacksamhet uttryckte jag

med eoners försening

och speglarna mörkades.




Fri vers av Arowana
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-07-15 20:53



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Smärtsam läsning om att det är försent. Per
2006-07-21

  Last Word Spoken
"Med varje vridning

Av dina ords irisar

Formades, bebyggdes stunden"

Favorit raderna ur detta magnifika poem.

Ja, vilken "power" bakom varje ord!!!
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana