Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale ... Marginalisera inte smiley's den har sin givna plats i vår kommunikation. Förringa inte ett solskensleende blinkande öga syftande till att en människovän bryr sig om oavsett. Exkludera dig inte!


SOLSKEN TILL DIG MED EN SOLSKENSKRAM :) eller ;)

 

en klapp på kinden

ett leende ögas lisa

någon som bryr sig

 

den universella vänskapen

en inkluderande gemenskap

medkänsla från medmänniskan

 

en trevlig viral hälsning :) eller ;)

det där leendet, en blinkning bort

ta den till dig SOLSKENSKRAMEN

 

den som kommer till dig över internet

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-15 15:31



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar text och ja jag håller med, att skriva utan emoijis och symboler känns för fattigt, Jag tycker vi kommer närmare genom illustrationer som ofta förmedlar såväl nyanser, känslostämningar och mimik och hur tunn känns inte en text utan hjärta? ;-)
*H J Ä R T A*

Fint slut och varm solskenskram tillbax eva i sol
2020-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som landar mjukt när jag läser!
2020-10-16

    ej medlem längre
Härlig uppmuntrande poesi!
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
Smileys kan vara fint men jag föredrar ändå riktiga ord. Känns mer personligt
2020-10-15

  SatansSon VIP
du e en riktig solstråle eva. men många människor förtjänar inte kärlek.
2020-10-15

  AiA Maria den fria
Tack!

:) :) :)
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP