Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gypsy Bohemian

Jag vet vem jag är idag
jag menar, jag känner
och tänker
och jag knåpar
på gamla väskor
och har kul

jag är en leende baglady
här i min corontän
förändrar saker
och ting
så de passar min stil
- Gypsy Bohemian!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-18 16:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tänk att inte ha den förmågan, det skulle bli trist. Själv gör jag smycken, i alla möjliga stilar. Vet inte vad jag skall göra med dem, men kul är det. Så jag tror att jag förstår dig.
2020-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Önskar att det fanns många Gypsy Bohemians!
2020-10-18

  AiA Maria den fria
HURRA !
Så himla bra

Vilken glädje-fri !



Tack!

2020-10-18

  lila fjäderblomman VIP
Yes! <3
2020-10-18

  Kungskobran VIP
En bohem vill jag va
det passar till mig varje da
vill inte vara som andra
ha min egen stil
köra i min egen fil
Skriva poesi som är lätt och svår
som till alla mina läsare når



2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP