Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målning: Solstrale…


SVARTVITT

 

jaget speglat i en ruta

bredvid sitter en kråka

under är marken frostig

frostrosor klänger i gren

 

i svart och vitt tornar livet

speglar sig bak och fram...

bladens skrumpna skinn

ansiktets särdrags karaktär

 

svartvitt skalas färgerna bort

kvar blir en ihålig verklighet

kråkan flyger iväg över sjöände

frostrosorna släpper sitt tag

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-19 22:10



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint och träffande, din bild är sagolik, gillar blad
2020-10-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
I ihålighets
gömma kan
det vara extra
bra att skumma
man vet ju aldrig
om man på nå´t
bra får tumma ...
Det sägs ju, det
bästa börjar ju
med att kunna
drömma...
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP