Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målning: Solstrale…


FÄRGPRAKT

 

sprider ljuset i spektra

superspectra mimi cry

insikterna likt insekterna

de flyr bort mot horisonten

 

skingrar dimman vid stranden

målar havet i blått på kinden

framkallar gröna blad i håret

på läppen kittlande fjäril dansa

 

stryker fram klorofyllet i nuet

smakar på kontinenternas rum

synligör skrymslets innersta nu

blommar ut till fullo i dagens ro

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-19 22:28



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Inte bara färgprakt utan också en ordprakt som flammar häftigt och verkligen når fram!
2020-10-20

  ULJO
Sannerligen färgstarkt i ord och bild
2020-10-20

  AiA Maria den fria
Ditt val av ”svart-vitt” o efter ”färgprakt” -i form av dina målningar säger ”allt” .
Lysande!



Tack!
2020-10-20

  Kaptenlöjtnant
vilken energi i målningen
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Färgexplosion!
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP