Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning/målning/text: Solstrale ... Ur en av mina målar/tecknings/skrivböcker från 2010/2011...


GRÅTENS VÄSEN

 

 

GRÅTENS VÄSEN

 

ur sprickorna rinner det

både in och ut faller in

 

droppar som tar sig uttryck

droppar faller ut av intryck

 

gråtens väsenrikes landskap

där nuet vandrar likt fåglar

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-21 14:34



Bookmark and Share


  ULJO
Gråt är viktigt. Förlösande för att bearbeta känslor.
2020-10-21

  Poesia VIP
Ja, gråten behövs ibland. Väl beskrivet. Tycker mycket om din strof

"nuet vandrar"

*varm applåd*
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Förlösande gråt.
2020-10-21

  AiA Maria den fria
Befriande flöde...

Ödmjukt tack!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP