Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mys i nattlampans sken



I denna sena timme
bedoftar jag min hud
med vanilj

tänker på ljuvligheter
stjärnhimmel och hav
och allt underbart

på sängbordet väntar
varm choklad med
fluffig grädde

mjuka kuddar
och en glödande
kärleksroman.






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-08 00:22



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det lät verkligen mysigt och gott :-)
2020-11-09

    ej medlem längre
En vacker text om att njuta av livet, som jag bokmärker och vill läsa igen!
2020-11-09

  Staffan Nilsson

Karantänmys?
Älskar ordet "bedofta".

2020-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om guldkanter på tillvaron!
2020-11-09

  ULJO
Så mysigt
2020-11-09

  Karina"Kia"
Så underbart att i nattlampans sken ge sig själv mys av stor behövande kvalite,härlig läsning om ett mjukmys!

2020-11-08

  Maud Louise
Inbjudande härligt mys - vill också :)
2020-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsnjutande av klass utan stora kostnader. Låter underbart!
2020-11-08

  lila fjäderblomman VIP
Åh... ljuvligt mysfluff på alla nivåer!
2020-11-08

    Lena Staaf VIP
Livets goda, ett mys som kryper in och slår sig till ro.
2020-11-08

  Kungskobran VIP
mmm låter härligt
2020-11-08

  AiA Maria den fria
*ler*

O vem vill sova...då?

Det finns ju så ännu mycket mer... än godnatt:)


Tack!
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP