Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och jag håller i skeden med vänster hand när jag slevar i mig soppa. Glaset i vänster hand när jag dricker. Och spelar med höger vinkel "rightare" i innebandy. Men skriver med höger hand.


Läser du mig?

 

Och jag tänker, läser du mig?
Läser du och skrattar?
Läser du och gråter?

 

Över huvud taget

 

Läser hon mig...och känner nåt?
Som är förknippat med oss
Läser hon mig och...
ler lite...   i smyg

 

 

I smyg när andra inte känner till bakgrunden
Läser du...

 

 

Läser du och känner nåt
Känner nåt...som bara du och jag
kan veta
utan att jag behöver förklara in i minsta detalj
nåt som vi hade kunnat skriva ihop

 

bara genom ögonblick vi känner till....

 

Ingen annan....
vet mer än oss om det...
Vi nu vet

 

 

för hon kan konsten
Hon kan konsten att dreja
galopperande föremål eller mera
hon är högerhänt
när hon målar närmast hjärtat

 

 Jag säger inte mer än så...

 

Det får inte bli allt för krystat




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-21 22:33



Bookmark and Share


  den nakna poeten
bra skrivet kort och gott Bravo !!!
2020-11-22

  Solstrale VIP
Blir hänförd och nås av orden frågorna och undran tillika förundras, blir inspirerad! Tack!
2020-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag tror nog du blir läst
2020-11-22

  Horace
undran inför sin
helhet
eller
inför sin älskade
kanske sak samma
2020-11-22

  SatansSon VIP
jag läser dig. du hör till de intressantare författarna på denna sidan.
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP