Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Mjau mjauar Misse men Måns mage molar

 

Måns myser med matte

mycket mat man matar

men Misses mage molar

misstaget mastodont...

Misse morrar misstänksamt...

Måns missar målet med meningen

matematiken Misse Måns medioker 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-02 15:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Härlig dikt! Mera mat många missars mål.
2021-01-05

  Nanna X
Mysig miss-ramsa!
2021-01-05

  Sparvögat VIP
Mera mat matte mera mat manar Misse med Måns...
2021-01-04

  himlens hemlighet VIP
mmm är ordet sa bill, mmm sa bull. Detta är inte bara allitteration detta är också allitteration. Roligt med en dikt där alla ord börjar på samma bokstav. Känns lite som en barnramsa.
2021-01-04

  Maria Sundelin VIP
Mysig
2021-01-04

    Lena Staaf VIP
Mesta matmonstret markerar missbelåtet mumlande. Mera mat!!

2021-01-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Misse Måns mage
markerar, madame
menar, målet
malplacerat
mjuk måltidsdryck
manifesterar
manövrerar
minimerar
magens
mara...




2021-01-02

  AiA Maria den fria
Missar
Massor
Mystiskt
Mumsar
Mattar
Missar:)

Tack !
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP