Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän gjorde allt för sin kärlek men det går bara offra sig till en gräns...


Våga flyga med mig

Du såg mina vingar

Tyckte om färgerna, fjädrarnas mjukhet

Älskade att stryka dig mot mina mjuka former

Du kunde inte förstå hur en vacker sångfågel kunde ens se åt en grå ledsen groda

 

Att jag såg en prins som jag ville lyfta och flyga med

översteg din horisont

jag såg hela världen framför oss

du föredrog den dypöl där du var trygg

Du ville prova att flyga en sväng med mig men fick svindel

 

Du vill inte att jag skulle se ner på dig så jag fick stanna på backen

i dypölen 

i kylan och utanför solens värmande strålar

 

Allt jag ville var att du skulle vara fri

få flyga med mig

känna och dela värmen

det vackra vi kunde ha

 

kanske du en dag inser det och söker dig till ljuset och värmen

men jag måste få flyga

jag har vingar som behöver känna luften och solens värme

 

Man kan älska men ändå tvingas lämna

just för att man älskar....

och inte kan mer göra..

 

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-14 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP