Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Catch and Release

Du ville inte vara med mig sa du

Tyckte att det vara fel på mig

Lämnade mig ensam i natten och kylan

Ledsen, förstörd, tillintetgjord

med krossat hjärta.. nej.. pulveriserat.. 

som dammet av de höga tornen i New York

Som de var höga och stolta.. så var mina drömmar och förhoppningar

Som de föll och krossades

så krossades jag, våra drömmar och mitt hjärta

 

Sedan kommer du mitt i min sorg över att ratas

säger att "om", "ifall jag", "om jag inte hade"

lämnar små brödsmulor på vattenytan att snappa efter

 

Du ville inte ha mig sa du

men du kan inte släppa mig 

du säger att du saknar mig

men att det var fel på mig

var det verkligen mig du ville ha ens isåfall?

eller ville du göra mig till någon annan

någon som hade det du ville ha av den jag en gång var

och blev någon som passade dina planer och vanor

 

Du fångar mig.. låter mig synas ettt tag i din hand...

sedan kastar du ut mig igen..

ensam i det mörka vattnet...

när jag börjar simma mot andra vatten ser jag ditt bete dyka upp igen

fångar mig

för vilken gång vet jag inte...

Vill du behålla mig denna gång?

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-17 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP