Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale/ Eva Åberg ... Jag funderar över de som alltid måste tvunget kränka eller mobba eller negativt kommentera allt alltid...


Vad de inte sitter inne med

 

ja - är du efterklok eller så

kan det tänkas att just då

funderar man över allt de

tycks så skickliga att just se

 

allt det man tycks bra på 

det kan vara svårt att stå

om jag lyckas den blir sne

avundsjuka spott och spe

 

jag vet inte om jag förstå

hur kan dessa hålla på så

kan de inte skaffa eget liv

är mobba deras tidsfördriv

 

kontentan av allting nu gryr

på sina känslor de ej få styr

ofta något elakt ur sig de spyr

tänder till på allt sätter de fyr

 

om jag i lapptäcket valt en bit

då hade jag aldrig satt deras dit

då hade det inte värmt vidare bra

kalla stickiga bitar vill man inte ha

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-27 20:16



Bookmark and Share


  Susen VIP
Mobbing borde vara straffbart! Fruktansvärt beteende
2021-03-01

  Öknens Ros VIP
Ett oacceptabelt beteende.
2021-03-01

  ULJO
Precis så. Mobbing handlar oftast om avund. Helt oacceptabelt
2021-03-01

    Lena Staaf VIP
Mobbing är vår tids sjuka och bästa sättet är att nonchalera och vända ryggen till.
2021-02-27

  Maria Sundelin VIP
Många gånger är det ett bevis på avundsjuka och rädsla för att själv bli dåligt bemött
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP