Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en fjärt...

ditt skitsnack är som en sur fjärt

utan innehåll men stinker

det luktar skit och ruttet

 

när sanningen rensar luften glider din stank undan

och du försvinner i fjärran

du får stinka bäst du vill

men inte i min närhet

 

gör som en fjärt

pys....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP