Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgkälla

Du var min glädje

den som gav mig ett leende när jag tänkte på dig

Vi hade fina stunder

i början

när du var på jakt

när jag var ett intressant byte

Sedan kom ditt rätta jag

svek

lögner

elakheter

småaktigheter

anklagelser

den glädje jag kände dog

du anklagade mig för att inte vara glad

att jag inte log när jag såg dig

vad hade jag som motiverade ett leende

bara minnen

men minnen räcker inte i nuet

man behöver mer

mycket mer

och när man bara ger

och inte får

då blir det bara en sorgkälla kvar

till och med de goda stunderna ger mig sorg

för jag vet inte ens hur äkta det var från din sida 

inte idag

inte efter att ha sett ditt rätta jag

du var min glädje

men idag är du bara min sorgkälla

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-08 16:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att bara ge och inget få är ingen bra start på en relation.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP