Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågorna vi alla undrar över, Men bara barnen vågar fråga.


Rubriken har inget att göra med orden jag skriver.

Mamma mamma!
Vad händer med världen?
Mamma mamma!
Varför känner jag inte hur varmt det är?
Och varför dör det så mycket folk?
Mamma, varför pratar dom om värmeböljor?
Mamma, vad menar dom med det?
Kommer vi också dö?
Mamma, tror du det?
Vad kommer hända med Holland?
Kommer spanien vara en öken?
Kommer jag få se solen om 50 år?
Mamma, kommer regnet vara brännande hett sen?
Kommer Östersjön dö?
Mamma, berätta...
Vad har hänt med regnskogen?
Och vad är det för blodsjukdom som smittas i världen?
Mamma, varför dör fåglarna?
Mamma, varför skjuter dom där borta?
Och varför måste vi avliva Molle, han är ju bara ett.
Mamma, vad hände med mannen som dog i sjön?
Mamma...
Vad hände med morfar?
Vad hände med farfar?
Mamma, vad händer med världen?


(Pappa; Ja mamma, berätta nu.)




Övriga genrer av Malina
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-07-24 21:27



Bookmark and Share


  yoyyo
bra bra!
2006-07-25

  Freya
Jättebra!! Och viktig!
2006-07-24

  Zaldo
cool, den va riktigt bra:D
2006-07-24

  Lollan_
Gud, jättebra!
Den är riktig!
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina