Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade




Så fick rosen rötter och hon liv

Hon såg en svart ros i hans själ,
blommande, doftande och ack så förbjuden
En gåva till henne,
vacker, osedd och full av njutning

Hon plockade rosen och satte den i sitt hjärta,
tårar syntes på hans kinder
Hon var hans,
och han hennes

Så fick rosen rötter och hon liv

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-07-24 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt om att bli funnen, bra metaforer som illustrerar kärleken i texten
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP