Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Likt en era från en svunnen tid är till ända...


punktera mig - sätta punkt

 

blottad inför dig ligger jag.

synlig in på bara stavelsen..

på det vita arket...

 

punktera mig

frasera mig

sjung mig

 

ge mig plats i en sats

förtäta mig - gör lyssnaren stum

bara uttala mig med frenesi

 

fyll mig med mening

avsluta mig med punkt

låt mitt avslut vinka punktligt farväl

 

tåget står kvar tömt sedan lång tid

och rälsen är borta men rallarrosen den

den står alltjämt förevigad i banvallen

 

liksom ett utropstecken

över en era

det sattes punkt för

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2021-09-15 09:16



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bara att instämma med tidigare skrivare, mycket bra !
2021-09-18

  Anya VIP
Oj! Mycket bra med psykologisk touch. Faller särskilt för liknelsen med rallarrosen. Så snyggt. En dikt jag läser flera gånger och som känns.
2021-09-17

  aol
Verkligen så sanningssägare fin dikt den talar till ens innersta
2021-09-15

    Lena Staaf VIP
Väldigt fin dikt! Många tankespår att utforska. Bokmärker
2021-09-15

  AiA Maria den fria

Tänkvärda ord av vikt!

Tack!

<3<3<3
2021-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande och tänkvärd dikt, att fundera över.
2021-09-15

  Eva Langrath VIP
Tack för en text som väcker många tankar hos mig.
2021-09-15

  Susen VIP
Tankeväckande. Fint skrivet
2021-09-15

  Elin Holmsten
Mycket bra och tankeväckande!
2021-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke och känsla.
2021-09-15

  Maria Sundelin VIP
Så talande
2021-09-15

  Koloristen
Extremt bra. Tack.
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP