Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids tankar



Orden av det jag ville säga
får mig att överväga att tiden
är så knapp, livet rycker förbi

Och stegen som tas är mot
en framtid så oviss så att
hela alltet blir så skrämmande

Och morgondagen finns inom
räckhåll för oss som famlar
i blindo av det som är oss

Men ge inte upp det finns en
morgondag som lyser upp
som solen och väcker hjärtebloss




Fri vers av DanSan
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-07-28 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan