Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


AI TYCKTE VÄRLDEN FÅTT FÖR MYCKET SKÄRMTID

 

på en flotte ligger de twittrande

solen gassar skönt vattnet glittrande

uppkopplade 24-7 - hela tiden ju

 

utseendefixerade damers tur

dumpade presidenthustrur

twittrar oavbrutet i ur och skur

 

tre bästa vänner realtids filmar på

de har prankat sina lärare ho! ho,

toalett, sovrum, bil buggade - koko!

 

AI har fått nog av allt svammel hu

hela minnet upptas av dravel nu

encyklopedin faller helt i glömska - du?

 

AI förfäras av dekadensen där

nej nu är skärmtiden slut!!! här

Kopplade ned systemet ... och svär

 

världen betedde sig som fån

precis som små barn som man tar

godiset i från... ... ...

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-05 09:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bilden är definitivt värd en extra applåd !
2021-10-06

  Kajan VIP
För mig en klockren satir… : )
Underhållande med jättekorn av sanning..
2021-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet.
2021-10-06

  Koloristen
Träffsäkert!
2021-10-05

    Lena Staaf VIP
Plaskandet i ytlighetens vatten.
2021-10-05

  Öknens Ros VIP
Den moderna människans last, som blivit ett beroende, dock icke enbart av ondo.
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP