Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


lyssna till de osynliggjordas röst

lyssna och hör

 

 

ser du dem

kan du höra

 

de går på lina

de delar mellanrummet

de flyger trots tyngderna

 

ser du dem

kan du lyssna

 

deras röster är så svaga

de viskar fram sina önskningar

de gömmer att de har en längtan 

 

ser du dem

kan du hjälpa

 

en enda blick befriar dem

en enda tanke förenar dem

med vetskapen om

att ett enda hjärta som

sett och lyssnat förändrar allt

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-27 07:48



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Underbart!

Ett öppet hjärta
Ett lyssnande öra
En utsträckt hand

kan gör skillnad i verkligheten!

Kärlek och respekt i möte-är vägen värdig att gå!

Tack!

<3<3<3
2021-10-30

  ULJO
Vördnadsfullt skrivet
2021-10-27

  Eva Langrath VIP
Mycket fin text
2021-10-27

  Änglaögon
Fint skrivet om de ”osynliga”. Tystnaden får ett språk.
2021-10-27

  Maria Sundelin VIP
Väldigt bra
Vet hur det är att vara en av dem
2021-10-27

  Kajan VIP
En dikt som når fram på djupet, så som konst kan/ska göra, mycket bra !
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP