Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den jag lämnade, i sorg och saknad




Så känner jag då saknaden
av dig min vän, ensamhet
trycker på i mina tankar

Ja stor är ensamheten
och minnen efter dig
min älskade vän

Så jag erkänner för mig själv
att jag klarar mig utan någon
men minnena knackar på

Och jag saknar dig verkligen
så mycket att det gör ont
och mina krafter sinar

Krafterna rinner ut i sanden
och visst och sant längtar jag
efter dig du underbara vän




Fri vers av DanSan
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-07-29 12:40



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Sånt är livet ibland min vän :)
2006-07-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Det gör ont att läsa denna men det finns också en oerhörd styrka i
orden. Att lämna är alltid svårt men ibland nödvändigt hur smärtsamt
det än är. Berörande är den iallafall !
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan