Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


vi är noterna i tonernas vibrationer

 

sången      klänger

vid     tonernas    träd

 

orden

            landar

i       mellanrummen

 

                 punkterar        bubblorna

        sprider            vibrationerna 

 

stroferna      hänger       i meningarna

            strängarna     harmonierar

 

          instrumenten     ljuder       

                   sången    flödar

                             berör

                           själens 

                             djup

 

vi      blir        likt      noterna

       i      tonernas       vibration 

          svarar       gungande

                  helade

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-11-02 08:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt toner
är som en raket
slår rakt ner i ens
planet, då man vet
att man lever väl
när tonen landat
i ens själ...
2021-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
så sällsamt skönt - bild, ord och mellanrum

väcker min längtan till gregoriansk musik
2021-11-02

  Susen VIP
Bra vibrationer i dessa sångtoner som berör själen
2021-11-02

  Bodingen VIP
En värld utan musik vore otänkbart, play it again Sam...
2021-11-02

    Lena Staaf VIP
Lekfull och musikalisk text som dansar över sidan.
2021-11-02

  Kajan VIP
Musikalisk poesi, eller poetisk musik, de två konstformerna är ytterst närbesläktade vilket upplevs här.
2021-11-02

  Maria Sundelin VIP
Härligt fångat
2021-11-02

  Sparvögat VIP
Underbara ord till poesins djupa toner…
Skönhet vilar i din vackra tavla…
2021-11-02

  Öknens Ros VIP
Sköna toner som ljuder, ljuv musik för örat.
2021-11-02

  ULJO
Musiken vår helande kraft
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP